Amsterdam rolt digitale kaart met wegwerkzaamheden uit

Via de speciale website van de gemeente ben je goed voorbereid op infrastructurele werkzaamheden

14-03-2018  Amsterdam heeft op haar website een overzicht geplaatst van grote infrastructurele projecten die de komende drie jaar in de stad gaan plaatsvinden. Een blik hierop kan veel frustratie schelen als je de stad wilt binnenrijden.

Wie regelmatig Amsterdam bezoekt weet dat het soms meer stilstaan is dan rijden. De stad is altijd in beweging en wordt altijd er wel ergens aan de weg gewerkt. Soms verrassend, maar meestal gepland.

Uitvoeringsprogramma 2018-2020

In het Uitvoeringsprogramma 2018-2020 van de gemeente Amsterdam staan de belangrijkste infrastructurele projecten op hoofdnetten in de komende drie jaar beschreven. Tevens geeft het een goed inzicht in de consequenties van de uitvoering voor de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van de stad Amsterdam. Om ondernemers snel en makkelijk inzicht te geven in de projecten is een speciale website in het leven geroepen.

Stadsregisseur

Het Uitvoeringsprogramma wordt samengesteld in opdracht van de stadsregisseur en periodiek vindt toetsing plaats bij de Commissie Bevoorrading Amsterdam, waarin wij actief deelnemen.

Onze ledenadviseur Martijn
Contact

Vragen over vervoer?

Martijn en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder