evofenedex heeft gezorgd voor zo kort mogelijke periode van omleiding

Leestijd: 1 minuut

23-09-2020  Amsterdam gaat vanaf 2020 de Piet Heintunnel, de Arenatunnel, de Michiel de Ruijtertunnel en de verkeerscentrale vernieuwen. evofenedex realiseert zich dat renovatie vanuit de huidige tunnelwetgeving noodzakelijk is, maar heeft wel bewerkstelligd dat de duur van de omleiding zo kort mogelijk zal zijn.

De tunnels zijn straks klaar voor een goed, duurzaam en calamiteitenvrij goederenvervoer in de toekomst: veilig te gebruiken, eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden.

Waar

De tunnels liggen op de stadsroutes S110, S102, S114 en S116. De Michiel de Ruijtertunnel is onderdeel van de centrumring S100. De Arenatunnel verbindt stadsdeel Zuidoost en de A2. De Piet Heintunnel zorgt voor een ondergrondse verbinding tussen de centrumring en ringweg A10. Bekijk de kaart

Afsluiting en omleidingen

Vanwege de werkzaamheden gaan de tunnels tijdelijk dicht in 2020, 2021, 2022 en 2023. Het verkeer wordt dan omgeleid. evofenedex heeft bewerkstelligd dat dit voor zo kort mogelijke duur is. Wanneer en hoelang, verschilt per tunnel; dat geldt ook voor de hinder waarmee de werkzaamheden gepaard gaan. Kijk voor de planning op www.amsterdam.nl/tunnels.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder