06-04-2017  ‘NL exporteert’ is dé app voor ondernemers met grensverleggende ambities. De app is geschikt voor wie wil exporteren, internationaliseren of meer informatie over ondernemen in het buitenland inwinnen. Er is actuele landspecifieke informatie en de gebruiker wordt gewezen op lokale netwerken, zakelijke kansen en adviezen. NL exporteert is de wegwijzer op buitenlandse markten voor startende en ervaren ondernemers. Met de nummer 1 export app heeft de gebruiker per land:

  • contactgegevens van de Nederlandse vertegenwoordiging
  • de laatste wet- en regelgeving
  • do’s & don’ts van de lokale cultuur
  • business opportunities en marktrapporten
  • het laatste nieuws en evenementen

Daarnaast biedt de app een Currency Converter, links naar relevante fora, de Export Wijzer met tips & tricks van alle NIO partners en informatie over financierings- & ondersteuningsprogramma’s.

Bedrijfsprofiel

De nieuwe app wijst exporteurs op relevante kansen. Ondernemers met grensverleggende ambities kunnen nu een persoonlijk bedrijfsprofiel aanmaken in de NL exporteert app. De app biedt daarmee zakelijke updates, gepersonaliseerd op landen en relevante sectoren naar keuze.

Succesvol exporteren

Maurits Teunissen, CEO van StyleShoots BV: “De handelsmissie naar China heeft voor ons de bal aan het rollen gebracht. De ambassade brengt je in korte tijd in contact met relevante contacten. Zelf hadden we nooit zo snel kunnen schakelen. De app is een handige ondersteuningstool. Je hebt meteen iedereen onder de knop en beschikt over de meest actuele en relevante data.” NL exporteert is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, evofenedex, MKB-Nederland, VNO-NCW, Kamer van Koophandel, FME, Metaalunie, ABN-AMRO, ING en Rabobank.

Download de gratis app

De NL exporteert app is gratis te downloaden in de Apple app store of Google play. Zoek op ‘NL exporteert’ of klik op de onderstaande logo’s.