6-7-2011  Organisaties van hetbedrijfsleven, daaronder ook EVO, zijn blij met de uitspraak van de Raad van State om het tracébesluit A4 Delft- Schiedam onherroepelijk te verklaren.

De Raad van State vindt dat de besluitvorming conform de wettelijke afspraken is verlopen, zodat de bouw van de A4 Midden-Delfland kan starten. Volgens het georganiseerde bedrijfsleven is dit terecht en komt er eindelijk een eind aan de soapopera rond de A4.

Ook de provincie Zuid-Holland vindt het vanzelfsprekend dat de Raad van State het tracébesluit A4 Delft-Schiedam heeft goedgekeurd. Samen met alle lokale en regionale partijen dringt de provincie er sinds 1999 bij het Rijk op aan om niet alleen na te denken over 7 kilometer infrastructuur, maar ook over de kwaliteit van het gehele gebied.

Na meer dan een halve eeuw discussie kunnen ondernemers eindelijk de vlag uithangen. De lange files tussen Den Haag en Rotterdam zijn vanaf 2015 voorbij. En dat is winst voor elke ondernemer en automobilist in de Randstad.

Alle tijd die is gestoken in een totaalpakket voor bereikbaarheid, leefbaarheid en landschap betaalt zich vandaag terug.