Bedrijven helpen personeel aan zorgverzekering

Collectief verzekeren bespaart kosten voor werknemer

14-11-2017 Het grootste deel van de Nederlanders is collectief verzekerd, blijkt uit recent onderzoek van UnitedConsumers. In 2016 sloot 67,4% van de verzekerden zijn verzekering af via een collectief. Verzekeraars verwachten dat het aantal mensen dat lid wordt van een collectief ook weer gaat toenemen door de stijgende premie.

Premieverhoging

Inmiddels hebben alle zorgverzekeraars hun premies bekend gemaakt voor de zorgverzekering van 2018. Dit jaar gaan de premies met gemiddeld 2,16 euro omhoog.

10% besparen

Door een collectieve zorgverzekering kunnen werkgevers maximaal 10% korting op de premie van hun de werknemers realiseren. Andere voordelen van de collectieve afspraken met zorgverzekeraars zijn kortingen op aanvullende verzekeringen, zoals voor de tandarts of alternatieve geneeswijzen.

7.000 werknemers

evofenedex-leden kunnen hun personeel de maximale korting op de zorgverzekering bieden. Hiervoor is een samenwerking met Zilveren Kruis aangegaan. Leden ontvangen met dit aanbod tot 10% korting op de reguliere premie en 15% op de aanvullende verzekeringen. In 2016 maakte meer dan 7.000 werknemers van onze leden gebruik van deze collectiviteitskorting.

evofenedex zorgvergelijker

Goed verzekerd aan het werk

Onze opleidingsadviseur Gabriëlla
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Gabriëlla en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder