07-11-2013  In het kader van het Energieakkoord, en geïnspireerd op het Lean and Green Logistics programma, wil VNO-NCW bevorderen dat bedrijven de CO₂-uitstoot van hun personenmobiliteit voor 2020 met 20 procent per medewerker verlagen. Eind 2014 moeten er daarom driehonderd bedrijven meedraaien in het programma ‘Lean and Green Personal Mobility’.

Verduurzaming

Dit programma voor het slim verduurzamen van persoonlijke mobiliteit is net als Lean and Green Logistics ondergebracht bij Connekt. Lean and Green is een groeiend netwerk, waarin koplopers in duurzame en slimme mobiliteit zich kunnen onderscheiden. Samen zetten zij zich in voor het succes van Lean and Green.

Start programma

Op 20 november organiseert Connekt een interactieve middag om bedrijven kennis te laten maken en aan de slag te gaan met Lean and Green en meer specifiek met Lean and Green Personal Mobility. Dit nieuwe programma zal deze middag plenair worden gelanceerd.

Aanmelden

Het evenement vindt plaats bij Capgemini in Utrecht en duurt van 13.30 tot 18.00 uur. Aanmelden kan via de website van Connekt. Hier vinden geïnteresseerden ook uitgebreide informatie over het programma van de middag.