Begeleidingstraject duurzame inzetbaarheid van start

Veertig trajecten, veertig bedrijven

18-10-2017  Eind oktober is evofenedex gestart met de eerste begeleidingstrajecten rondom duurzame inzetbaarheid. Bijna veertig bedrijven gaan samen met ons werken aan de duurzame inzet van medewerkers: van fysieke belasting tot leefstijl en van team-coaching tot een leven lang leren.

Hot

Het thema duurzame inzetbaarheid is hot. Hoe houden we medewerkers fit, gezond en betrokken aan het werk? Door de hoge gemiddelde leeftijd en de verhoging van de pensioenleeftijd is dit vraagstuk voor veel mkb-ondernemingen een enorme uitdaging. Zeker als het gaat om fysieke belasting, motivatie of arbeidsmobiliteit. 

Hoofdthema’s

Het brede begrip duurzame inzetbaarheid en de mogelijkheden van interventie is te verdelen in drie hoofdthema’s: Vitaliteit & Gezondheid, Ontwikkeling & Mobiliteit, Betrokkenheid & Motivatie. Voor dit project is er de mogelijkheid om met één van de vijf interventies aan de slag te gaan. Deze interventies zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Buro voor Fysieke Arbeid.

Nog enkele plekken over!

Er is nog plek voor een klein aantal bedrijven om gebruik te maken van dit gratis begeleidingstraject (t.w.v. €2000,00). Wil je meer informatie over één van de interventies of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Daniëlle Gevers Deynoot via dgevers@evofenedex.nl of bel naar 079 3467 254.
 

Over het begeleidingstraject

Interventies gratis begeleidingstraject en workshops Duurzame Inzetbaarheid
Onze opleidingsadviseur Gabriëlla
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Gabriëlla en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder