evofenedex in gesprek met succesvolle exportmanagers

Leestijd : 2 minuten

6-8-2021  Heb je de nieuwe exportpodcastserie ‘Grenzen opzoeken’ al beluisterd? Inmiddels staan er 3 podcasts live. Ben je er nog niet aan toegekomen? Gebruik de vaak wat rustigere vakantieperiode om exportinspiratie op te doen. Je kunt luisteren vanachter je bureau, vanuit je luie strandstoel of tijdens een sportieve wandeling.

Succesvolle exportmanagers geven je een inkijkje in hun business in de podcastserie ‘Grenzen opzoeken’ van evofenedex. Laat je inspireren!

Podcast 1: Hoe kom je aan leads wanneer je niet mag reizen?

Rob en Mischa gaan in gesprek over de uitdagingen van het opbouwen van een nieuw bedrijf, het vinden van nieuwe partners en het behouden van klanten. Ze bespreken ook hoe exportmanagers verschillend omgaan met de door corona veroorzaakte beperkingen en kansen op hun exportmarkten.

Beluisteren op Spotify
Beluisteren op Buzzsprout

Podcast 2: De wereld verbeteren met export

Monique en Mischa bespreken onder meer het belang van een missie bij export. Een belang dat verder reikt dan de bottomline. Het bedrijf van Monique heeft momenteel als missie 300 banen te creëren, waarvan 70 procent voor vrouwen.

Beluisteren op Spotify
Beluisteren op Buzzsprout

Podcast 3:  Landverschillen, circulairiteit en je onderbuik volgen

Pascal is directeur bij een van de grootste sokkenfabrikanten ter wereld. Mischa en Pascal bespreken de verschillen van diverse exportlanden. Het belang van circulairiteit en luisteren naar je onderbuikgevoel komen ook aan bod.

Beluisteren op Spotify
Beluisteren op Buzzsprout

Wil je zelf aan tafel zitten in de volgende podcast of ken je iemand anders met een inspirerend exportverhaal? Laat het ons dan weten via grenzenopzoeken@evofenedex.nl. Ook als je andere feedback hebt, horen we graag van je.