02-12-2015  De gemeente Rotterdam organiseert vanaf januari 2016 de wedstrijd ‘De beste chauffeur van Rotterdam’. Gedurende de voorrondes die in de dagelijkse (rij)praktijk plaatsvinden, wordt een groep van beste chauffeurs van verschillende bedrijven geselecteerd. Deze strijden tijdens een wedstrijddag in juli 2016 om de titel ‘Beste chauffeur van Rotterdam.’

Slimme oplossing

In de voorrondes wordt het rijgedrag van de chauffeurs gemonitord door een app die gekoppeld is aan het in-carsysteem van de vracht- of bestelwagen. De chauffeur wordt met deze app geadviseerd en gestimuleerd zijn rijgedrag (nog verder) te verbeteren. De app is ook in staat het rijgedrag van de deelnemende chauffeurs op een gelijkwaardige wijze met elkaar te vergelijken. Zo kan een eerlijke selectie gemaakt worden voor de groep chauffeurs die mag deelnemen aan de wedstrijddag.

Gratis beschikbaar

De app wordt gratis beschikbaar gesteld door de gemeente Rotterdam. Transportbedrijven kunnen op deze wijze eenvoudig en gratis kennismaken met besparen via slimme inzet van fleetmanagement.

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 11 december 2015. Stuur een mail met daarin alle contactgegevens naar info@greendeal010.nl