02-02-2017 Ook in 2017 profiteren de leden van de kennis en ervaring van evofenedex. De nieuwe Opleidingengids staat vol met praktische opleidingen op het gebied van magazijnen, gevaarlijke stoffen, vervoer, supply chain management en internationaal ondernemen. Op ieder niveau, geschikt voor elke organisatie, biedt evofenedex een passende opleiding. De gids bestaat verder uit diverse achtergrondartikelen over de nieuwe organisatie, de docenten, de ervaringen van leerlingen en aanverwante thema’s.

Opleidingengids aanvragen

Volledig up-to-date

Als medewerker, teamleider, manager of expert is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het eigen vakgebied. Die informatie brengt evofenedex dan ook. Digitalisering van magazijn- en douanewerkzaamheden, nieuwe vormen van orderpicken, de nieuwe termijn voor de Code 95, ADR 2017 en samenwerken binnen de supply chain. Allemaal voorbeelden van ontwikkelingen die aan bod komen in onze vernieuwde opleidingen, trainingen, workshops, masterclasses en evenementen. De opleidingen zijn vernieuwd in samenwerking met de leden voor een optimale aansluiting met de dagelijkse praktijk.

Maatwerk

Naast het opleidingenaanbod biedt evofenedex ook maatwerkoplossingen. Dit zijn trainingen, vaak op bedrijfslocatie, speciaal toegespitst op de wensen en behoeftes van de individuele klant. Zo leren medewerkers de theorie en de praktijk direct toe te passen in de eigen werkomgeving.

Studieadvies

evofenedex biedt een uitgebreid keuzepakket met opleidingen van mbo tot hbo+. Geïnteresseerden die twijfelen tussen opleidingen - of advies willen bij het kiezen van de juiste opleiding - kunnen terecht bij de opleidingsadviseurs. De Opleidingengids kan gratis worden aangevraagd.