21-07-2015  In de afgelopen twee weken hebben ettelijke honderden bedrijfsautogebruikers kunnen aangeven welk bestelautomerk zij het beste vinden. EVO wil door middel van de verkiezing meer aandacht voor de dienstverlening voor ondernemers die een bestelauto nodig hebben om hun werk te doen. EVO maakt de winnaar in oktober op de BedrijfsautoRAI bekend.

Beoordelen

Ruben Willems van EVO: ‘Ruim 95 procent van de 820.000 bestelauto’s die in Nederland rijden zijn van aannemers, bakkers, hoveniers of bijvoorbeeld installateurs. Die hebben een bestelauto nodig om hun werk te doen. Door een vragenlijst in te vullen, geven deze ondernemers inzicht in hun wagenpark. Daarna beoordelen ze onder meer hoe het bestelautomerk scoort op service van de dealer, het innovatieve vermogen van het merk, de onderhoudskosten en het brandstofverbruik.’

Tevredenheid

Door de vragenlijst in te vullen beoordelen ondernemers welk bestelautomerk ze als beste beschouwen. Hiermee onderzoekt EVO de tevredenheid van bestelauto-eigenaren over hun leverancier. ‘Dealerbedrijven en leveranciers kunnen zich hiermee weer onderscheiden bij ondernemers die nieuwe bedrijfsauto’s willen aanschaffen’, vult Willems aan.

Gratis RAI-kaarten

Ook meestemmen? Dat kan nog steeds. Deelname kost slechts 3 minuten en het levert twee gratis toegangskaarten op voor de BedrijfsautoRAI 2015. Die wordt gehouden van 20 tot en met 24 oktober.

Breng ook uw stem uit