Bestelauto’s en de toekomst van schone stadslogistiek

evofenedex nadrukkelijk aanwezig tijdens MobiliteitsRAI 2017

26-09-2017 Met de MobiliteitsRAI heeft de auto- en vervoersbranche een nieuw podium. Trailer- en carrosseriebouwers, inbouw- en ombouwspecialisten, verladers, vervoerders en gebruikers van lichte bedrijfsauto’s treffen elkaar in Amsterdam op 19, 20, 21 oktober.

Bestelauto Summit

evofenedex is een belangrijke speler op de MobiliteitsRAI, vooral op het gebied van bestelauto’s. Zo organiseert de vereniging op donderdag 19 oktober de Nationale Bestelauto Summit, de toekomst van schone en zuinige stadslogistiek en de kansen die dit biedt voor het Nederlands bedrijfsleven. waar trends en ontwikkelingen rondom lichte bedrijfsauto’s aan de orde komen. Het thema: en een aanzet wordt gegeven voor een gezamenlijke bestelautoagenda van gebruikers, producenten en beleidsmakers.

Na afloop van de Summit vindt het Nationaal Bestelauto-diner, waar gebruikers, makers en politici met elkaar spreken over de beleidsmatige en de politieke kant van bestelauto’s.

Congres kostenontwikkelingen in het wegtransport

Wat is het effect van de onstuimige economische groei, het chauffeurstekort of de cao-loonsverhogingen op de uiteindelijke kosten van het wegvervoer? Bezoekers van het Congres kostenontwikkelingen in het Wegvervoer krijgen antwoord op deze prangende vragen. Tijdens dit congres wordt het Rapport Kostenontwikkelingen in het Wegvervoer gepresenteerd. Dit jaar is het rapport verrijkt met de unieke wegvervoervisies van BP, ING en BOVAG. Naast het rapport komen nog alternatieve brandstoffen en supply chain finance aan de orde.

Innovaties

Het wegtransport is op dit moment sterk in ontwikkeling. Maar wat zijn nu de belangrijkste innovaties? En welke kansen en bedreigingen zijn er in de markt?  De RAI onderzoekt deze vragen momenteel. Geïnteresseerden kunnen nog deelnemen aan een korte enquête.

Bestelautomerk van het Jaarverkiezing

Op de MobiliteitsRAI maakt evofenedex ook de winnaar van de verkiezing Bestelautomerk van het Jaar bekend gemaakt. De onderscheiding is een echte gebruikersprijs, omdat de jury wordt gevormd door bezitters en gebruikers van bestelauto’s. Zij beoordelen hun voertuig op onder meer gebruiksgemak, innovatie, dealerorganisatie en operationele kosten. Meedoen aan de verkiezing kan nog.

Bestelautoplein

Op het Bestelautoplein tijdens de MobiliteitsRAI treft de bezoeker de nieuwste bestelautomodellen van leveranciers aan zoals Ford, Iveco, Nissan, Jeep, Renault en vele anderen. Hoeveel laadruimte heeft het nieuwe model? Welke inrichtingsmogelijkheden zijn er? Welke accessoires zijn er mogelijk? Bezoekers maken zo direct kennis met de laatste stand van techniek in de bestelautomarkt.

Maar ook zijn hier de bestelauto-experts van evofenedex aanwezig. Zij weten alles over de relevante wet- en regelgeving rondom bestelauto’s, zoals bijtelling, lading zekeren, eventuele tachograafverplichtingen, etc. En zij kunnen geheel onafhankelijk adviseren bij de aanschaf van een bedrijfsauto.

Gerelateerd

Congres kostenontwikkelingen in het wegvervoer
Nationale bestelautoSummit
Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing
MobiliteitsRAI

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder