23-06-2015  Bestelauto's krijgen een groot podium op de BedrijfsautoRAI 2015 in oktober. Onder andere door een EVO-theater op het 'bestelautoplein'.

De BedrijfsautoRAI maakte gisteren bekend dat bestelautomerken als Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Renault, Dacia en Nissan inmiddels aan de lijst van deelnemers zijn toegevoegd.

Podium

EVO speelt als nieuwe partner van de BedrijfsautoRAI 2015 een centrale rol op het bestelautoplein, dat een podium biedt aan de nieuwste modellen en alle aspecten rondom de bestelauto belicht. Van bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten tot navigatiesystemen. Bezoekers krijgen hierdoor volgens de BedrijfsautoRAI een overzichtelijk beeld van het aanbod binnen de lichte bedrijfswagenmarkt.

Theater

In het midden van het bestelautoplein staat het EVO-theater. Dit theater biedt iedere beursdag een inhoudelijk programma dat aansluit op de marktontwikkelingen en thema’s die in het lichte bedrijfswagensegment spelen. Het EVO-theater is vooral gericht op midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers. Binnenkort maken de BedrijfsautoRAI en EVO het volledige programma bekend.