‘Beter plan stremmingen spoor nodig’

18-08-2017  evofenedex vindt net als verschillende spoorvervoerders dat er vooraf een plan moet zijn over hoe om te gaan met stremmingen van belangrijke spoorcorridors. De spoorverzakking in Duitsland toont de kwetsbaarheid van een belangrijke spoorcorridor aan wanneer er geen goede omleidingsroutes beschikbaar zijn.

Gevolgen

Verschillende leden van evofenedex ervaren de gevolgen van de spoorverzakking in Duitsland. Het spoorgoederenvervoer richting Italië ondervindt hier ernstige hinder door. DB Netz werkt er momenteel hard aan om het treinverkeer om te leiden. Leden die hinder ondervinden kunnen contact opnemen met hun accountmanager aangezien het omleiden van de treinen grotendeels maatwerk betreft. Mochten leden er met hun spoorvervoerder niet uitkomen, dan kunnen ze contact opnemen met evofenedex.

Informeren

Gezien de impact van de grondverschuiving is het goed mogelijk dat de problemen aanhouden tot in september. evofenedex blijf in nauw contact met DB om leden zo goed mogelijk te kunnen informeren over de situatie en daar waar nodig te ondersteunen.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder