04-11-2016  Op 1 december van dit jaar vindt de bijeenkomst “Binnenvaart, iets voor U!” plaats. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van de vakbeurs Transport & Logistics, hét ontmoetingsplatform binnen de logistieke sector waar het doen van zaken centraal staat.

Aandachtspunten

De bijeenkomst “Binnenvaart, Iets voor U! biedt bezoekers de gelegenheid inzicht te verkrijgen in de logistieke mogelijkheden van de binnenvaart. Zo biedt de bijeenkomst inzicht in de groeimarkten en komen de aandachtspunten bij het vervoer over water, over de partijen die uw goederen kunnen vervoeren en hoe dat werkt ruim aan bod.

Praktijkverhalen

Aan de hand van praktijkverhalen wordt duidelijk gemaakt hoe de binnenvaart succesvol in de supply chain van verschillende type goederen wordt ingezet. Soms al jaren, soms nog maar sinds enige tijd.

Netwerken

Ook biedt de middag bezoekers de mogelijkheid om partijen te ontmoeten en te netwerken. De bijeenkomst heeft plaats in DOK 2, Beurs Transport & Logistics Ahoy, Rotterdam en begint om 15.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail met daarin bedrijfsnaam, persoonsnaam en e-mailadres te versturen aan pf@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl.