09-12-2014  Platform Logistiek in de Bouw organiseert vrijdagochtend 12 december de bijeenkomst ‘Logistiek in de bouw, op naar de volgende fase’, waar tien bedrijven en overheden ‘laten zien dat het verbeteren van logistiek zin heeft’, aldus de organisator.

Onderwerpen

Op het programma staan onderwerpen als ‘Het belang van bouwlogistiek voor gemeente Rotterdam’, ‘de Green Deal Logistiek in de bouw’, ‘Slimme logistiek bij de afbouw van het grootste kantoorgebouw van Nederland’ en ‘Veilig en duurzaam slopen’.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in het NHOW Hotel Rotterdam, locatie De Rotterdam - een van de grootste gebouwen van Nederland - en duurt van 9.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@logistiekindebouw.nl, onder vermelding van de naam van het bedrijf en de naam of namen van de deelnemer(s). Voor EVO-leden is deelname gratis. 

Platform

Het platform Logistiek in de Bouw verenigt partijen rondom het thema bouwlogistiek: Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, TNO, TU Delft, Bouwend Nederland, EVO, TLN, gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat en Connekt/Lean and Green.

Meer informatie over de bijeenkomst