29-8-2013 - Ook deze week blijken wij een graag geziene gast in het Westland. Veel bedrijven hebben baat bij het ‘Westland 3-in-1 Project’ dat de goederenstroom gaat verbeteren. ‘Er zitten zo enorm veel bedrijven in Naaldwijk, Honselersdijk, Monster en Poeldijk dat het belangrijk is dat het vervoer en doorstroom er soepel verloopt,’ aldus Ashley.

Lobby ideeën

Richarde de Vreede van Houtbewerkingsbedrijf Richard de Vreede in Poeldijk ziet het belang van lobbyen scherp in. ‘Ik heb niet eerder van EVO gehoord, maar wat jullie doen is ontzettend belangrijk. Hoe groter jullie achterban, hoe meer EVO kan betekenen. Hier doe ik graag aan mee. Daarnaast heb ik nog genoeg ideeën waar jullie beleidsmedewerkers ook voor kunnen lobbyen.’ Deze ideeën zijn altijd welkom. Wij zijn er immers om de belangen van de ondernemers te behartigen.

Fresia’s

De ondernemers zijn niet de enige die blij worden gemaakt tijdens de promotietour. Ashley en ik gaan naar Naaldwijk om de heer Lievaart van Fa. P.D. Lievaart en Zonen te bedanken voor de velen jaren dat het bedrijf lid is. De enorme kassen met fresia’s zijn indrukwekkend. Terwijl wij naar Naaldwijk komen om de heer Lievaart te bedanken, zijn wij degenen die weggaan met een cadeautje. We vertrekken beiden naar huis met een bos Fresia’s.

Onder de indruk van de gastvrijheid en vriendelijke ontvangst in het Westland, vervolgen we volgende week onze tour richting Brabant. Breda en Roosendaal, we komen er aan.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour