Een zonnige start

09-07-2013 De zon schijnt en het is ruim 25 graden. Een perfecte dag om te starten met de promotietour van EVO. We verdelen de groepen in twee en besluiten om te beginnen bij onze overburen. Elke dag kijken we uit op elkaars kantoor met geen idee welke werkzaamheden er verricht worden. Dus onder het motto: ‘beter een goede buur, dan een verre vriend’ beginnen we aan onze tour.

Hartelijke ontvangst

Rachel en Jozien worden hartelijk ontvangen in de Argonstraat. Het blijkt dat de bedrijven aan de overkant net zo nieuwsgierig zijn naar ons, als wij naar hen. Na korte tijd zijn we een stuk wijzer over de werking van trajectcontroles, karatepakken en tennisbanen. ‘Het is fantastisch om met eigen ogen te zien wat er allemaal gebeurt in de magazijnen en wat voor producten hieruit ontstaan,’aldus Jozien.

Passie en interesse

Een paar honderd meter verderop vergaat het Ashley en Anouk al net zo positief. ‘Over het algemeen spreek ik mensen alleen telefonisch. Op deze manier is het veel persoonlijker. Het is heel leuk om te zien hoe gepassioneerd mensen vertellen over hun bedrijf. Iedereen reageert ontzettend aardig en geïnteresseerd,’zo vertelt Ashley.

Vandaag gaan we wederom op pad in Zoetermeer. Het verslag hiervan en welke steden we hierna bezoeken is allemaal te volgen via deze blog. Wellicht staan we straks wel bij u op de stoep.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour