19-11 De blauwe EVO-Colberts zijn ingeruild voor warme winterjassen en in plaats van gympjes dragen we laarzen. De promotietour heeft net als de rest van Nederland te lijden onder het natte herfstweer. Toch hebben we afgelopen week de storm getrotseerd en zijn we naar Leiden en Roelofarendsveen  gereisd om bedrijven te informeren over de belangrijke rol die EVO speelt in de logistieke wereld.

Ondersteuning

‘Gelukkig waren de mensen daar heel attent en kregen we steeds koffie en thee aangeboden,’ vertelt een dankbare Nina. Anouk sluit zich hierbij aan: ‘Naast leuke gesprekken, hebben we weer vele facetten van het bedrijfsleven mogen aanschouwen. Van onderdelen in boormachines tot gerookte zalm en houtbewerking. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar alle verschillende bedrijven hebben wel iets gemeen: er is altijd behoefte aan advies en ondersteuning op logistiek gebied.’ Voor Anouk en Nina dus een uitgelezen kans om de bedrijven te informeren over EVO.

Winterstop

Hoe vriendelijk we ook worden ontvangen op de bedrijventerreinen en hoe nuttig deze tour ook blijkt, we hebben toch besloten een winterstop te houden. Het wordt steeds kouder, een deel van het promotieteam ligt aan de andere kant van de wereld op het strand en bedrijven zijn bezig met de afsluiting van het jaar. Genoeg redenen om een pauze in te lassen.

Zodra de temperatuur weer stijgt en de lente de kop opsteekt, vervolgen wij onze tour. Tot die tijd zijn vragen nog altijd welkom via de website of het algemene nummer. Bedankt voor de gastvrijheid en we zien u graag in 2014!

Volg ons tijdens de EVO promotietour