10 oktober - Een dam aan rivier de Rotte. Dat is de oorsprong van onze grootste havenstad. Inmiddels  speelt Rotterdam een belangrijke rol op het gebied van internationale handel. Voor het EVO-Promotieteam dus een mooie uitdaging om een bezoek te brengen aan bedrijven waar logistiek zo’n grote rol speelt.

Stewardessen

Nina en Anouk komen er al snel achter hoe behulpzaam de harde werkers in Rotjeknor zijn. ‘De eerste dag van onze tour rondom Rotterdam beginnen we op industrieterrein Noordwest. Door hulpvaardige medewerkers van de justitiële inrichtingendienst worden we met onze auto aan de kant gehaald. Onze blauwe jasjes en het feit dat we zo dicht bij het vliegveld zijn, zorgen ervoor dat de mannen denken dat we verdwaalde stewardessen zijn,’aldus Nina.

Welkom Barendrecht

Na Noordwest is het bedrijventerrein in Barendrecht aan de beurt. Vandaag ben ik geen razende reporter, maar hijs ik mezelf in het promotiepakje.  Het is een hele nieuwe ervaring om zelf onderdeel van deze tour te zijn. Samen met Ashley raak ik steeds enthousiaster na elk bezoek. Dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt blijkt al snel. Na een interessant gesprek mogen we Wim de Koning van WDK Logistics namelijk welkom heten als nieuw lid bij EVO. Het vervolg van de dag is al net zo effectief. ‘We hebben veel werkgevers en werknemers kunnen informeren over EVO. Veel bedrijven hebben behoefte aan advies op verschillende logistieke vlakken. Met behulp van onze actie kunnen zij nu contact opnemen met onze specialisten,’vertelt Ashley.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour