11-07-2013 Het EVO-promotieteam maakt ook vandaag de straten van de bedrijventerreinen in Zoetermeer onveilig. Dit keer gaan Anouk, Jolien en ik wat verder weg en gaan we op bezoek bij de bedrijven op industrieterrein Rokkehage. Zodra we de auto uit stappen, hebben we veel bekijks. Het contact is dus al snel gelegd.

Spanning en sensatie

Dat het actieve dagen zijn, wisten we al, maar zo actief. Na een rondleiding bij Witte Intern Transport  staat er speciaal voor Jolien en Anouk een verrassing klaar. ‘Komen we weer buiten, staat er een elektrische step klaar! De step kan meer dan 30 kilometer per uur. Die snelheid heb ik niet gehaald. Eerst vond ik het namelijk best wel eng, maar uiteindelijk was het super tof,’ aldus Anouk. Dat de dames het naar hun zin hadden is ook duidelijk te zien op de foto’s.

Biceps

Bij de elektrische step stoppen de activiteiten niet. Het volgende bedrijf is namelijk een handelsbedrijf voor fitnessapparatuur. Bij SH Fitness Equipment maken we duidelijk indruk. ‘Wat zien jullie er leuk uit! Die pakjes zijn echt geweldig, zelfs jullie schoenen zijn hetzelfde,’zegt Pam van der Burg. ‘Als jullie straks weer weg zijn, ga ik direct de website bekijken. Ik ben nu zo nieuwsgierig.’ Jolien maakt direct van de mogelijkheid gebruik om haar biceps te trainen. Gelukkig was ik net op tijd om hier een kiekje van te maken.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour