12-07-2013 Op pad met Jozien en Ashley blijkt dat niet alleen werkgevers blij met ons zijn, maar ook kleine viervoeters zien het promotieteam graag komen. Aangekomen bij de Diervoerders in Zoetermeer zijn we verrast door de enorme winkel met een nog groter aanbod. De cavia’s trekken vooral onze aandacht. Ashley is op slag verliefd: ‘Ze zijn zo schattig. Het liefst neem ik ze nu mee naar huis.’

Perfect moment

Nadat we Ashley hebben weggetrokken uit de dierenspeciaalzaak bezoeken we een bedrijf dat nog maar net gestart is. We complimenteren Joost de Haan van Dias Totaalonderhoud met zijn moedige beslissing om in deze tijd een bedrijf op te zetten. ‘Het begin is altijd spannend, maar we zijn nu al enorm aan het groeien. Dit is het perfecte moment om het EVO-lidmaatschap beter te bekijken. Ik heb best wel wat vragen over het aannemen van personeel of bijvoorbeeld opstellen van contracten. Kan ik dan ook bij jullie terecht?’, vraagt De Haan. Jozien en Ashley leggen hem uit dat bedrijven juist met deze vragen bij EVO kunnen aankloppen.

Positieve afsluiting

‘Bedrijven weten zo weinig over wat EVO doet. Dan is het heel fijn om uit te kunnen leggen wat het lidmaatschap inhoudt. Ik merk echt dat mensen positief verrast zijn. Werkgevers als de heer De Haan kunnen zoveel toegevoegde waarde halen uit EVO. Met behulp van de flyer kan de eigenaar dat nu zelf ondervinden,’aldus Jozien. We sluiten de laatste dag van de werkweek met een positief gevoel af. We hebben veel nuttige informatie kunnen geven. En op onze beurt hebben we weer veel geleerd van rondleidingen in magazijnen. We kunnen niet wachten tot we dinsdag weer op pad gaan.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour