13 augustus 2013 – De promotietour doet vandaag opnieuw Bodegraven aan. In Borft, zoals de inwoners het dorp noemen, wordt voor de verandering geen kaasfabriek bezocht. Bij Griffioen Transport draait alles om piano’s. Dit bedrijf is op het bedrijventerrein Broekvelden dan ook een bijzondere verschijning.

Unieke piano’s

Jozien en Nina luisteren aandachtig naar het interessante relaas van de heer Elsinga. Griffioen transport is van vele markten thuis. Zij transporteren piano’s in heel Europa en bezorgen ook piano’s bij veel BN’ers thuis. Er is alleen vast personeel in dienst, omdat de ladingen die het bedrijf vervoert zo kostbaar zijn. ‘Ik heb nog nooit zoveel mooie, bijzondere piano’s bij elkaar gezien’, aldus een verwonderde Jozien.

Auto-opladers als relatiegeschenk

Naast Bodegraven wordt vandaag ook een nieuw bedrijventerrein bezocht: Coenecoop in Waddinxveen. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Marco Goedegebuure van BeGlobal Promotions. Het bedrijf produceert veel verschillende relatiegeschenken voor bedrijven: van pennen tot aan paraplu’s, wijnkoelers en Vespa scooters.

Marco Goedegebuure is zo enthousiast over onze ontmoeting dat hij graag verder in gesprek wil met de ledenmanagement afdeling van EVO. Bij het afscheid krijgt het promotieteam nog een BeGlobal auto-oplader als relatiegeschenk mee. Jolien is erg blij met het geschenk. ‘Nu kan ik eindelijk mijn mobiel opladen terwijl ik in de auto zit. Dit is toch ontzettend handig?’

Terug naar de stad

Morgen wordt de promotietour voortgezet in Alphen aan de Rijn. Wij hopen daar net zulke interessante bedrijven te leren kennen als in Bodegraven en Waddinxveen.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour