17-7-2013 Na onze buren in Zoetermeer is nu het rustige bedrijventerrein in Bleiswijk en Bergschenhoek aan de beurt. Aankomende weken gaan we de drie B’s, Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel, van Lansingerland langs. Vandaag gaan Jozien, Rosely, Nina en Jolien de boel op stelten zetten. Onbekend met de omgeving kijk ik mijn ogen uit naar de hoeveelheid kassen en boerderijen. Gelukkig is Jozien in Bleiswijk opgegroeid en kan ze ons rondleiden. Daar vangen we onze dag ook aan.   

Twee ons groenten, twee stuks fruit

Bij Ovata aan de Hoefweg wordt er aan onze gezondheid gedacht. Twee ons groenten en twee stuks fruit, daar komen wij wel aan tijdens de promotietour. ‘Echt zo lief, we kregen allemaal een paprika mee. Ik heb ‘m gelijk opgegeten en hij smaakt super,’ vertelt een blije Jozien.  Voldaan vervolgen we onze tour van Bleiswijk naar Bergschenhoek.

Ballonnenkoning

Rosely vindt het een uitdaging om de bedrijven te informeren over EVO. ‘In tegenstelling tot Zoetermeer zijn mensen uit deze omgeving helemaal niet bekend met EVO en waar we voor staan. Iedereen stond er wel voor open om met ons te praten. We hebben een leuke dag gehad in Lansingerland. Vooral het bezoek bij de Ballonnenkoning was tof.’ Vanaf dinsdag zijn we te vinden in Berkel. 

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour