23-10 Rotterdam is ons zo goed bevallen, dat we ook deze week dicht in de buurt blijven. Nina en Anouk verblijden Barendrecht wederom met een bezoek. Dit keer gaan we naar een kleiner bedrijventerrein. Niet alleen grote bedrijven kunnen namelijk veel voordeel halen uit een EVO-Lidmaatschap, maar juist voor kleine bedrijven kan het een enorme meerwaarde hebben om lid te zijn.

Overzicht

‘Wat een geweldig initiatief,’ zegt Xheni Verbövci, een van de eigenaren van Stand2Gether. ‘Met alle belastingen en regeltjes is het soms lastig om nog een duidelijk overzicht te hebben. Het is dan prettig dat er een organisatie als EVO is die opkomt voor je belangen. Als ondernemer heb je hier vaak geen tijd en mogelijkheden voor.’ Verbövci is naast het lobbygedeelte ook benieuwd naar de voordelen die EVO kan bieden.

Raakvlakken

‘Het is nu aan ons en onze collega’s om de eigenaren van Stand2Gether te laten zien wat de grote meerwaarde van het lidmaatschap is,’ legt Anouk uit. ‘Ik ben ervan overtuigd dat ons dit gaat lukken. Met zoveel verschillende diensten en producten zijn er genoeg raakvlakken. We zijn in ieder geval blij dat weer een bedrijf mogen verwelkomen bij de vereniging.’ Nina voegt hieraan toe: ‘Hoe groter onze achterban, hoe sterker we staan. Zo kunnen we meer doen tegen de belastingen en regels waar meneer Verbövci het zo terecht over heeft.’

Leiden

Morgen gaat het EVO-Promotieteam naar Leiden. Hier overtuigen we u ook graag van de meerwaarde van EVO. Uiteraard staan we altijd open voor lobby suggesties. Maar ook kritische vragen zijn welkom.

Volg ons tijdens de EVO promotietour