25-07-2013 Gemeente Pijnacker-Nootdorp blijkt veel en vooral grote industrieterreinen te bezitten. In de Boezem zijn we nog niet bij alle bedrijven geweest en we willen natuurlijk niemand overslaan. Bij Sas van den Bosch op de Ambachtsweg slaan Nina en Anouk twee vliegen in een klap.

Behoud grijs kenteken

Eigenaar van Dutch Climate Service, Hans de Groot, past namelijk op het bedrijf van zijn compagnon. Zowel Sas van den Bosch als Hans de Groot zijn nog niet bekend met de werkzaamheden en lobby- activiteiten van EVO. De Groot is verheugd om te horen dat EVO heeft bijgedragen aan het behoud van het grijs kenteken voor bestelbussen en aan bijvoorbeeld de inzet voor de verbreding van snelwegen. ‘Het was een prettig en interessant gesprek met de heer De Groot. Ik merk echt duidelijk dat deze persoonlijke gesprekken gewaardeerd worden,’ zegt Anouk wanneer we De Boezem verlaten.

Hernieuwde kennismaking

Onze missie in Pijnacker is geslaagd en we vervolgen onze weg naar terrein Ruyven in Delfgauw. Al snel blijkt dat een aantal van onze grootste leden hier gevestigd zijn. Na een aantal leuke gesprekken gaan we naar industrieterrein Heron in Nootdorp.  ‘Het eerste bedrijf waar we binnenstapten bleek Sandedruk te zijn. Een drukkerij waar een deel van onze folders geproduceerd wordt. Echt super toevallig,’aldus Nina. ‘Al maakt het bedrijf een deel van ons drukwerk, de eigenaar, Raymond van de Sande, wist eigenlijk niet wat wij precies doen. Het was voor beide kanten goed om even kennis te maken.’

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour