28-09 Boven Etten-Leur en Breda is het zaterdag opvallend druk in de lucht. Jeanny van Loon, eigenaresse van De Kort Trailer Service, organiseert namelijk een netwerkdag op Vliegveld Seppe voor haar klanten. En Ashley en Jolien van het EVO-Promotieteam zijn persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de actieve dag. ‘Eigenlijk durfde ik niet, maar ik had weinig keuze,’ vertelt Ashley na haar spannende vliegervaring.  

Proefvlucht

Van Loon bedacht afgelopen zomer een speciale actie: klanten die binnen 30 dagen de factuur betalen, maken kans op een proefvlucht. Als snel blijkt dat de eigenaresse het niet over haar hart kan verkrijgen om slechts één klant deze kans te geven en besluit een groep van ruim twintig personen te verblijden.

Helder zicht

Het motto van de dag was heel toepasselijk: Vlieg er eens uit! ‘En dat hebben we zeker gedaan’, zegt Jolien. ‘Eerst kregen we een korte  theoriecursus en daarna mocht ik zelf vliegen. De piloot steeg op en vervolgens nam ik het stuur over. Dat was wel even spannend, op een gegeven moment gingen we echt heel schuin. Gelukkig was het een heldere dag en was het zicht daardoor geweldig. Ik kon zelfs Rotterdam zien liggen.’ Ashley verbaast zowel Jolien als zichzelf wanneer ze het vliegtuig instapt. ‘Zelf vliegen was voor mij een brug te ver. Maar ik ben wel heel blij dat Jeanny me heeft overtuigd om als passagier mee te vliegen. Uit mezelf had ik het echt nooit gedurfd.’

Een begrip

In West Brabant is De Kort Trailer Service een begrip. Het bedrijf dat reparaties en onderhoud verricht aan onder andere aanhangers en trucks bestaat al meer dan 20 jaar. Waar de transportsector het zwaar heeft door de crisis, loopt het bedrijf van Jeanny van Loon juist erg goed.  ‘In deze tijd wordt eerder gekozen voor nog een keer onderhoud dan voor het vervangen van een complete trailer. Daarnaast maken wij veel gebruik van social media om naamsbekendheid te creëren. Dit blijkt ontzettend goed te werken,’ aldus Van Loon.  

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour