30-07-2013 De roadtrip van het promotieteam gaat steeds een stukje verder. Vandaag gaan we richting onze politieke hoofdstad Den Haag. Nina en Anouk gooien hun charmes in de strijd op het industrieterrein Forepark. Helaas zit het weer ons niet zo mee en belanden we meerdere malen in een flinke stortbui. Dit weerhoudt ons er echter niet van om kennis te maken met de bedrijven. Gelukkig is Nina goed voorbereid en  schuilen we lekker knus onder de paraplu.

Internationale betrekkingen

Het Forepark blijkt een internationaal gebied te zijn. Zo komen we terecht bij een Indonesische handelaar die dient als tussenpersoon voor horeca en groothandel. Daarna hebben we een leuk gesprek bij een Surinaamse groothandel genaamd Amar. De heer Singh leidt ons rond en vertelt dat het bedrijf bezig is met uitbreiden. Een groot deel van de producten als sardines en kabeljauw worden geïmporteerd uit Suriname. De groenten zoals bijvoorbeeld rode pepers verbouwt Amar zelf in kassen in Nederland. We vertrekken niet met lege handen, we krijgen namelijk een flesje limonade mee waar we uiteraard geen nee tegen zeggen.

Morgen

Dit industrieterrein blijkt zo groot, dat we nog niet eens op de helft zijn. Morgen is het EVO-Promotieteam dus wederom te vinden in het Forepark. Ditmaal met Jolien in plaats van Anouk. ‘Hopelijk heeft Jolien morgen net  zo’n leuke dag als wij vandaag,’aldus Anouk.

Volg ons tijdens de EVO onderweg zomertour