23-06-2014  De zomer is weer begonnen en dat betekent dat de dames van het EVO promotieteam weer klaar staan om kennis te maken met verschillende bedrijven in Nederland. Waar het team eerst nog uit drie brunettes en drie blondines bestond, zetten de drie blondines Anouk, Ashley en Jozien deze zomer de tour voort. Met zijn drieën vertrekken zij de eerste dag richting Utrecht.

Enthousiast ontvangen

‘Vandaag beginnen we opnieuw met de tour. Ik kijk er naar uit om mensen weer enthousiast te maken over EVO’, aldus een positief ingestelde Jozien. De dag begint bij Snelders, een bedrijf dat onderdelen produceert om de ramen van kassen te kunnen openen en sluiten. Het bedrijf heeft veel te maken met uitbesteed vervoer en internationale handel. Het gesprek waarin de raakvlakken met EVO naar voren komen vindt plaats in het magazijn van Snelders, waar wij van de heer Blom een uitgebreide rondleiding krijgen. De heer Blom is zeer geïnteresseerd in de mogelijkheden van EVO voor zijn bedrijf en gaat zich verder verdiepen in het EVO lidmaatschap.

Een win-winsituatie

Later op de dag stappen we binnen bij EML Productions Holland BV. Dit bedrijf verzorgt het geluid en de lichten op verschillende evenementen door Nederland. Logistiek manager Sepp Veen is al bekend met EVO. ‘Ik heb eens een cursus voor de tachograaf afgenomen bij EVO. Aangezien wij onze producten met vrachtwagens door heel Nederland vervoeren vinden wij dit uiterst belangrijk. Toevallig heb ik vorige week nog gekeken naar andere opleidingen van EVO voor de nascholing van de chauffeurs’. Het promotieteam had niet op een beter tijdstip kunnen komen. ‘We willen dhr. Veen graag verder kennis laten maken met EVO’, vertelt Anouk. Zij biedt het bedrijf daarom een proeflidmaatschap aan, waardoor EML Productions kan profiteren van kortingen op verschillende opleidingen. Dhr. Veen is razend enthousiast: ‘Dit is een win-winsituatie’. Al met al een positieve start van de promotietour.

Ook deze zomer kunt u via de blog de verslagen lezen van onze bezoeken. Daarnaast kunt u in de gaten houden welke steden wij na Utrecht bezoeken. Wellicht staat het promotieteam deze zomer wel bij u op de stoep!

Volg ons tijdens de EVO promotietour