12-09-2014  Deze week staat de zon weer hoog aan de hemel en het EVO promotieteam maakt kennis met bedrijven in onze hoofdstad. Natuurlijk kent Amsterdam haar grote attracties en bezienswaardigheden, zoals de historische grachtengordel en de wereldberoemde musea, maar qua bedrijven valt er voor de promotiedames nog meer te ontdekken! ‘Er zijn zoveel verschillende bedrijven die zich gevestigd hebben in onze hoofdstad, waar wij zelf geen weet van hebben,’ aldus een enthousiaste Margot.

Een bijzondere ervaring

Anouk en Margot bezoeken het bedrijf Professionele Assemblage Techniek B.V., afgekort P.A.T. Het bedrijf is actief in het uitvoeren van assemblage werkzaamheden en verricht deze met gebruikmaking van medewerkers met een beperking. De dames kijken hun ogen uit. ‘Het is een bijzondere ervaring om een keer bij een sociale werkplaats langs te gaan, het is ontzettend groot en iedereen werkt met de hand aan verschillende producten,’ vertelt Anouk. De heer Jongstra, het nieuwe hoofd van de afdeling productie, wilt zich graag verdiepen in de verkregen informatie. 

‘Onze EVO-bedrijfsjuristen’

Beaudine en Anouk bezoeken het bedrijf Astal, een bedrijf die beveiligingsapparatuur en beveiligingsinstallaties levert aan ICT bedrijven. De heer Aponno, General Manager van het bedrijf, geeft aan ontzettend geïnteresseerd te zijn in onze juridische adeling. ‘Leden kunnen terecht bij onze EVO-Bedrijfsjuristen voor alle juridische vragen en problemen, waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Enkele voorbeelden van zaken waarmee u terecht kunt bij EVO is uitleg van wet- en regelgeving  en advisering bij het aangaan van een nieuw contract. Daarnaast biedt EVO ook de mogelijkheid om algemene voorwaarden inhoudelijk te toetsen.’ vertelt Beaudine.

Ook Frank Helling van het bedrijf Hoshizaki is ontzettend geïnteresseerd. Het bedrijf Hoshizaki maakt en exporteert ijsmachines in Europa en naar het Midden-Oosten.  De heer Helling kent EVO goed. Het bedrijf waar hij vroeger werkzaam was, had destijds goede ervaringen met EVO. ‘Naast dat wij bedrijven vertellen over wat EVO kan betekenen, is het ook ontzettend leuk om te horen dat iemand al eerder prettige ervaringen heeft gehad, aldus Anouk. 

Het EVO-promotieteam heeft in Amsterdam al kennis gemaakt met een aantal bedrijven, maar er valt nog meer te ontdekken. Volgende week zal het team dus wederom terugkeren naar onze hoofdstad. 

Volg ons tijdens de EVO promotietour