05-09-2014  De vakantie is voorbij en dat is gelijk te merken. Het is ontzettend druk op alle wegen en het EVO-promotieteam komt meerdere malen in de file te staan. Deze week is het EVO-promotieteam wederom te vinden in Haarlem en maken de promotiedames kennis met enkele “begrippen” uit de omgeving.  ‘Het is ontzettend leuk om persoonlijk kennis te maken met dit gebied en te kijken wat EVO hier kan betekenen’, aldus een enthousiaste Beaudine.

Positief verrast

Vrijdag waren Beaudine en Margot bij het bedrijf Blomson international. Dit is een internationaal opererend handelsbedrijf in fietsen, fietsonderdelen en –accessoires. Vooral op het gebied van internationale handel heeft het bedrijf veel raakvlakken met EVO. EVO is dé kennisorganisatie waar leden terecht kunnen met hun logistiek gerelateerde vragen. ‘De specialisten van EVO helpen de leden verder met al hun vragen over de praktische toepassing van de wet- en regelgeving omtrent  internationale handel en vervoer,’ vertelt Margot. Blomson international is ontzettend enthousiast en wilt graag eens een vraag neerleggen bij EVO.  ‘Het is fijn om uit te kunnen leggen aan bedrijven wat EVO kan betekenen en wat het lidmaatschap precies inhoudt. Ik merk echt dat mensen positief verrast zijn’, aldus Beaudine.

EVO staat voor u klaar

Anouk en Beaudine brachten een bezoek aan Melgers. Melgers is al sinds 1972 een begrip in Haarlem en omstreken. Melgers is gespecialiseerd in wijnen en sterke dranken. Het bedrijf is van plan om met een nieuw logistiek programma te gaan werken. ‘EVO staat graag voor u klaar om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. De producten en diensten van EVO bieden voordeel en gemak voor ondernemers zodat bedrijven meer rendement uit hun logistieke organisatie kunnen halen’, aldus Anouk.

De bedrijven in Haarlem zijn nu meer op de hoogte van wat EVO doet en kan betekenen. De komende dagen zal de tour vervolgd worden en zal het team nieuwe indrukken opdoen in het noorden.

Volg ons tijdens de EVO promotietour