05-08-2014   Afgelopen week reisde EVO on tour voor het laatst richting de omgeving van Utrecht. Houten en Harmelen stonden op de planning. Ook zijn vorige week twee nieuwe EVO dames aan het promotieteam toegevoegd. Beaudine en Margot zullen vanaf heden het team versterken. ‘De inbreng van Beaudine en Margot zorgt voor nieuw enthousiasme binnen het team’, aldus een verheugde Anouk.

Internationale handel

Woensdagochtend maakt het team kennis met veel bedrijven in Houten die te maken hebben met internationale handel. Jozien geeft aan dat EVO dé adviseur is als het aankomt op import en export van goederen. ‘Ook is EVO al meer dan 70 jaar de toonaangevende opleider op het gebied van internationale handel’, vertelt Jozien. Versteegh Bijoux International B.V. komt EVO bekend voor, waarschijnlijk van onze magazijnsopleidingen. De logistiek manager van het bedrijf gaat zich nog verder verdiepen in de verkregen informatie over EVO.

Nieuwe kennismaking

Het promotieteam komt in Harmelen nog een oude bekende tegen, namelijk Van Vliet Buitenruimte B.V.. Het bedrijf maakt buitenpleinen en produceert onder andere speeltoestellen voor in speeltuinen. Van Vliet is een aantal jaren lid geweest van EVO, maar zag toen niet veel raakvlakken met EVO als Eigen Vervoerders Organisatie. ‘Inmiddels richt EVO zich op meer dan alleen het eigen vervoer. Naast advies over het eigen vervoer kunnen leden ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld juridisch advies, lobbyactiviteiten, logistieke opleidingen en evenementen’, vertelt Beaudine. Dave den Hartog van Van Vliet is enthousiast over de opleidingen, aangezien hij te maken heeft met de nascholing van zijn chauffeurs. Ook blijkt Dave de seminars van EVO erg interessant te vinden. ‘Wij hopen dat dhr. den Hartog een hernieuwde kennismaking met EVO aan wil gaan’, aldus Beaudine.

Met veel plezier heeft het promotieteam de afgelopen weken de bedrijventerreinen in de provincie Utrecht bezocht. Vanaf deze week zullen wij bedrijven in Noord-Holland verrassen en verblijden met onze komst.

Volg ons tijdens de EVO promotietour