21-07-2014  Terwijl het kwik stijgt tot zo’n 30 graden Celsius, bezoeken de promotiedames opnieuw het bedrijventerrein van Nieuwegein. Ook in deze warmte staan veel bedrijven open voor een gesprek met ons.

Veel raakvlakken

We worden door de bedrijven Lumineux en Armada mobility hartelijk ontvangen. Lumineux verzorgt uw eigen feest tot in de puntjes en heeft daarbij veel met eigen vervoer te maken. Armada mobility ontwerpt en produceert onder meer borden voor de NS en Pro-rail. Dhr. Hoeks van Armada heeft in het verleden een heftruckcursus bij EVO afgenomen. ‘Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Het lijkt me fijn om vragen aan EVO te stellen wat betreft opleidingen en overige veiligheidszaken’.

Met dhr. van Pagee van Albeka heeft het team een uitgebreid gesprek over de tachograaf en de nascholing voor de vrachtwagenchauffeurs. Albeka verkoopt tweedehands kantoorartikelen en rijdt daarvoor met vrachtwagens door heel het land. Dhr. van Pagee ziet onderwerpen met betrekking tot de nascholing graag anders en is enthousiast over het lobbywerk dat EVO hier al voor heeft verricht en nog wil verrichten. ‘Wij hebben Albeka een proeflidmaatschap aangeboden, zodat zij kennis kunnen maken met de mogelijkheden van EVO voor het bedrijf’, aldus Anouk.

Hitte in IJsselstein

Afgelopen vrijdag verplaatst het promotieteam zich van Nieuwegein naar IJsselstein. Veel werknemers van de bedrijven in IJsselstein zitten buiten in de schaduw in verband met de warmte.  Anouk en Ashley lopen langs voor een kort praatje. Zo ook bij ABS. De medewerkers van ABS zijn meteen druk met elkaar in gesprek wie welke opleiding bij EVO heeft gedaan, want het bedrijf blijkt meerdere magazijnsopleidingen te hebben afgenomen bij ons. Al met al zijn het twee warme, maar succesvolle dagen geweest.

Deze week starten Ashley en Jozien de promotietour in Woerden. Ashley is enthousiast om een nieuwe stad te bezoeken. ‘Als iedereen in Woerden net zo enthousiast is over ons bezoek als in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein, dan worden het hier ook topdagen!’.

Volg ons tijdens de EVO promotietour