18-08-2014  Deze week bezocht het promotieteam verschillende bedrijventerreinen in Hoofddorp en Haarlem. Helaas zit het weer ons niet zo mee en belanden we meerdere malen in een flinke stortbui. Dit weerhoudt ons er echter niet van om kennis te maken met de bedrijven.

Dieren door de lucht

In hoofddorp komen Anouk en Margot bij het bedrijf Animals To Fly. Het bedrijf regelt het vervoer van dieren door de lucht en heeft als doel het verbeteren en optimaliseren van diertransporten. ‘Het is belangrijk dat ook de transport van dieren zo goed mogelijk wordt geregeld en zij een goede vlucht krijgen. Uw huisdier is bij Animals To Fly in goede handen,’ aldus een verheugde Margot. Bij Animals To Fly worden Anouk en Margot vriendelijk ontvangen en krijgen zij een rondleiding door het bedrijf. ‘EVO is betrokken bij het vormgeven van internationaal beleid. Zodoende krijgen EVO-leden altijd direct de meest actuele informatie,’ vertelt Anouk. Animals To Fly wilt zich graag verdiepen in de verkregen informatie.

Meerwaarde van het lidmaatschap

Onder de indruk van de gastvrijheid in Hoofddorp, vervolgen Jozien en Anouk onze tour in Haarlem. Ook in Haarlem zijn er bedrijven die graag meer over EVO willen weten. De Ridder Forceertechniek beheerst het proces van het vervormen van plaatmateriaal door forceertechniek. Sander De Ridder, eigenaar van De Ridder Forceertechniek, was geïnteresseerd in de raakvlakken met EVO. ‘Het is aan ons om de grote meerwaarde van een lidmaatschap bij EVO te laten zien. Met zoveel verschillende diensten en producten zijn er veel raakvlakken,’ legt Jozien uit.

Het industrieterrein in Haarlem blijkt zo groot, dat we nog niet eens op de helft zijn. Volgende week is het EVO-Promotieteam dus wederom te vinden in Haarlem.

Volg ons tijdens de EVO promotietour