23-6-2017 Met de overhandiging van een speciaal geschreven boekje is deze week een samenwerking tussen evofenedex en Renault Nederland feestelijk afgerond. Een Renault Trafic was het vervoermiddel van Boksie, de mascotte van evofenedex tijdens de jongste Tweede Kamer-verkiezingen.

Boksie

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen voerde evofenedex campagne bij vrijwel alle congressen van politieke partijen. Daarbij speelde een knalrode Renault Trafic een belangrijke rol. De met een dubbele cabine uitgeruste bestelauto vervoerde talloze keren de mascotte Boksie, een groot aantal evofenedex-medewerkers en hun campagnemateriaal van en naar de diverse politieke congressen. Renault Nederland, winnaar van de evofenedex-verkiezing ‘BestelautoMerk van het Jaar’ in 2015, had de Trafic beschikbaar gesteld gedurende de verkiezingscampagne en als dank voor die geste is door evofenedex een fraai boekwerkje samengesteld. Het bevat beelden van de vele bezoeken aan de politieke partijen – van het CDA tot GroenLinks en van SP tot D66 - , waarbij de Renault Trafic telkens vooraan stond.

Verkocht

Het ‘Boksie-boekje’ werd door de algemeen directeur van evofenedex, Machiel van der Kuijl, overhandigd aan Bruno Hohmann, Country Operations Director van Renault Nederland. Dat gebeurde onder het toeziend oog van een andere Renault Trafic, want de originele rode ‘Boksie-bus’ is inmiddels verkocht. De overhandiging was bij Renault Nederland, op Schiphol-Rijk.

Nieuwe verkiezing

evofenedex maakte deze week bekend dat de verkiezing van het nieuwe ‘BestelautoMerk van het Jaar’’ inmiddels in gang is gezet. Deelnemers aan de verkiezing, die als een echte gebruikersprijs wordt beschouwd, ontvangen voor hun moeite de evofenedex bestelauto testgids 2017. De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 oktober, tijdens de dan te houden MobiliteitsRAI. evofenedex organiseert als onderdeel van de MobiliteitsRAI de Nationale Bestelauto Summit. Stemmen kan op www.bestelautomerkvanhetjaar.nl