Boost your business met 4 gratis exportwebinars

Als evofenedex bieden wij binnenkort 4 gratis webinars aan voor export salesmanagers. Webinars om je kennis te vergroten of even snel op te frissen. Met interessante onderwerpen waarmee jij je verkoopactiviteiten de komende tijd resultaatgericht een boost kunt geven.

De mogelijkheid de komende maanden te kunnen reizen lijkt beperkt te blijven. Dit betekent dat het werk van export salesmanagers er nog even anders uit blijft zien. In plaats van persoonlijke gesprekken met afnemers in de VS of Spanje om gezamenlijk verkoopplannen te maken voor volgend jaar, werk je nu veel vanuit huis en doe je je relatiebeheer door middel van digitale meetings.

Doordat je niet kunt reizen, bespaar je tijd. Die tijd kun je gebruiken voor digitale bijscholing op je vakgebied. evofenedex vindt het belangrijk de Nederlandse export te stimuleren. Daarom bieden we in november 4 gratis exportwebinars aan voor export salesverantwoordelijken.

De onderwerpen die we hebben uitgekozen voor november, houden veel ondernemers bezig: Succes- en faalfactoren van Nederlandse exporteurs, Algemene voorwaarden bij export, ICC Incoterms® 2020 – belicht vanuit het commerciële belang voor sales en Exportfinanciering.

Webinar 1
ICC Incoterms® 2020 - commercieel belang voor sales
Alice Boonstoppel, ledenadviseur bij evofenedex 
Dinsdag 17 november 2020 - 10.30 uur

Webinar 2
Exportfinanciering
Michel Disselhorst, bedrijfsadviseur bij evofenedex
Woensdag 2 december 2020 - 10.30 en 12.00 uur

Webinar 3
Succes- en faalfactoren van Nederlandse exporteurs
Esther Janssen, docent bij evofenedex
Dinsdag 8 december 2020 - 11.15 en 12.30 uur

Webinar 4
Algemene voorwaarden bij export
Lorenzo Jubithana, jurist bij evofenedex
Donderdag 10 december 2020 - 10.30 en 12.00 uur

Heb je na het zien van de webinars nog vragen over export? Je kunt ze altijd stellen aan Lorenzo, Michel, Alice of aan de ledenservice. Ze adviseren je graag.
 

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder