Brexit webinar week

30 tot 60 minuten per sessie

28-08-2020  Wekelijks lees je in de media updates over de stroef lopende brexit onderhandelingen. Een belangrijk punt dat steeds naar voren komt, is dat zolang er geen overeenkomst is, het verstandig is om je voor te bereiden op de veranderingen die per 1 januari 2021 komen. Met de brexit webinar week helpen we je concreet met die voorbereiding.

Wat verandert er voor mijn bedrijf? Welke exportdocumenten heb ik nodig? Moet ik mijn contracten aanpassen? Het zijn vragen die regelmatig aan de ledenservice van evofenedex gesteld worden. Om deze en andere vragen weg te nemen organiseren we daarom in de vierde week van september een drietal webinars over verschillende aspecten van de naderende brexit.

De onderwerpen die we hebben uitgekozen voor de brexit webinar week, houden veel ondernemers bezig: salescontract en algemene voorwaarden, douaneaangifte zelf doen of uitbesteden en commerciële afwegingen & ondersteuning.

De tips en kennis in deze serie webinars helpen je bij een goede voorbereiding op brexit. Meld je dus alvast aan en zet de webinar meteen in je agenda. Zo ben je verzekerd van je plekje.

Webinar 1
Brexit - Salescontract en algemene voorwaarden (gratis)
Lorenzo Jubithana, jurist 
22 september - 13.00 en 14.00 uur

Webinar 2
Brexit - Douaneaangifte zelf doen of uitbesteden (gratis)
Hans Kokje, projectleider douane & Peter Teunisse, ledenadviseur
23 september - 9.30 en 11.00 uur

Webinar 3
Brexit - Commerciële afwegingen & ondersteuning (gratis)
Michel Disselhorst, bedrijfsadviseur
24 september - 9.30 en 11.00 uur

Heb je na het zien van de webinars nog vragen over brexit (of andere) onderwerpen? Je kunt ze altijd stellen aan Lorenzo, Michel, Peter, Hans of aan de ledenservice. Ze adviseren je graag. 

Ben je trouwens al bekend met de brexit-checklist? Dit document bevat 65 tips om je bedrijf voor te bereiden op brexit.

 

Peter
Contact

Vragen over de brexit?

Peter helpt je graag verder