Voorbereiden op brexit, strategische exportzaken

Leestijd 1 minuut

10-11-2020  Nog maar 2 maanden voor B-day. Uiteraard heb je je inmiddels voorbereid op de aanstaande perikelen op het gebied van douane en logistiek. Jouw risk assessment ligt klaar. Maar heb je ook gekeken naar de kansen in het Verenigd Koninkrijk (VK)? Hoe ga je strategisch om met voorraad? Start je met een eigen vestiging in het VK of ga je door met een eventueel al bestaande vestiging daar? In dit webinar komen al deze strategische exportzaken aan bod.

Het webinar wordt geleid door Anne Griffioen (beleidsadviseur bij evofenedex). Zij gaat in gesprek met Dimitri Vogelaar (hoofd economische afdeling bij de Nederlandse ambassade in Londen) en Rick Boeijen (Director International Business bij Xidoor BV). Dit webinar was eerder te zien op het Nationaal Export Event. Heb je het gemist? Je kunt het webinar nu terugkijken.

NEX20: British Countdown - evofenedex

Om deze video te kunnen bekijken moet je onze cookies accepteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

De sprekers nemen je in een half uur mee in hun aanpak en voorbereiding op brexit. Laat je hierdoor inspireren. In het webinar komen, naast de strategische exportvragen, ook veel praktische tips aan bod. Zet de volgende stap in je voorbereiding op brexit en bekijk dit webinar.

Peter
Contact

Vragen over de brexit?

Peter helpt je graag verder