ChristenUnie heeft focus op handel en logistiek; PVV mist die focus (nog)

Leestijd: 2 minuten

13-01-2021  De ChristenUnie en de PVV hebben als twee van de laatste partijen hun (concept-)verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen bekendgemaakt. In het programma van de ChristenUnie zitten kansen voor handels – en productiebedrijven. Zo is er bij deze partij aandacht voor het investeren infrastructuur, met name in het wegwerken van de huidige achterstanden in het onderhoud. De PVV benoemt nauwelijks het belang van handel en logistiek voor een welvarend Nederland.

Handel en logistiek zijn zeer belangrijk voor onze welvaart. De PVV keert zich in het verkiezingsprogramma ook niet tegen handel en logistiek. Er is dus nog een goede kans dat dit belangrijke aspect van de Nederlandse economie bij de aankomende Kamerleden van de PVV een meer prominente plek op de agenda krijgt.

Komende periode

De geplande verkiezingen van 17 maart 2021 zijn over 63 dagen. De komende periode zullen de verschillende standpunten van politieke partijen steeds duidelijker worden. evofenedex volgt deze op de voet in de aanloop naar de verkiezingen.

Verkiezingspagina

Op onze speciale verkiezingspagina (zie de button hieronder) zijn de duidingen van deze twee verkiezingsprogramma’s en van de andere programma’s te vinden. De komende periode zullen er veel, met name online, activiteiten van evofenedex zijn. Houd dus deze pagina in de gaten.

Saskia evofenedex
Contact

Vragen over belangenbehartiging

Saskia helpt je graag verder