Forum voor Democratie mist focus op belangrijke punten voor handels – en productiebedrijven

Leestijd 1 minuut

16-11-2020  De VVD en de SGP hebben in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen hun concept verkiezingsprogramma’s bekend gemaakt. In beide programma’s zitten kansen voor handels – en productiebedrijven. Zo is er in beide programma’s aandacht voor het investeren in infrastructuur, met name in het wegwerken van de huidige achterstanden in het onderhoud. Beide partijen omarmen het feit dat handel niet goed kan plaatsvinden zonder efficiënte logistiek.

Forum voor Democratie

FvD heeft geen conceptverkiezingsprogramma bekend gemaakt maar baseert zich op standpunten. Handel en logistiek zijn echter momenteel zeer onderbelicht in de standpunten van FvD. evofenedex gaat graag met de politieke partij in gesprek om handel en logistiek ook bij hen een prominente plek te geven.

Komende periode

De komende periode zullen de laatste partijen volgen en evofenedex zal ook deze concept verkiezingsprogramma’s bestuderen en aangeven waar de raakvlakken zitten voor handels – en productiebedrijven en waar deze eventueel nog gevonden kunnen worden. Deze informatie is te vinden op onze speciale verkiezingspagina. evofenedex kijkt nu al uit naar een constructieve samenwerking met alle partijen in de nieuwe periode.

Saskia evofenedex
Contact

Vragen over belangenbehartiging

Saskia helpt je graag verder