Leer meer over het platform Access2Markets

15-11-2021  Het online platform Access2Markets van de Europese Commissie geeft informatie over de benodigde documenten en invoerheffingen voor alle EU-landen en meer dan 120 andere markten in de hele wereld. Ondernemers die gebruik willen maken van de voordelen van handelsakkoorden, moeten ook hun zaken goed regelen. Het onderdeel ROSA van het  Acces2markets legt uit waaraan je goederen moeten voldoen om van verlaagde tarieven gebruik te kunnen maken. 

Webinar Engelstalig

Wil je leren hoe je Access2Markets kunt gebruiken? Op woensdag 17 november 2021 geeft de Europese Commissie van 9.00 - 11.00 uur een Engelstalig webinar waarin ze uitleg geeft over het gebruik van de website. Bedrijven kunnen zich via deze link aanmelden.

Verdieping in het Nederlands

Wil je meer inzicht in het exportproces en alle wet- en regelgeving en uiteenlopende kansen en bedrijfsrisico’s die daarbij komen kijken? Onze cursus export van A t/m Z is een brede basisopleiding op operationeel niveau die inzicht geeft in het hele exportproces. Hierna ben je helemaal op de hoogte van de belangrijkste zaken rond export. Voor de start van de opleiding doe je een interactieve e-learning waarin de informatie op Access2markets uitgebreid aan de orde komt.

 

Onze ledenadviseur Evert-Jan
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Evert-Jan en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder