21-08-2013  De stichting Transport And Maritime Arbitration Rotterdam Amsterdam (TAMARA) bestaat vijfentwintig jaar. Ter ere van dit jubileum organiseert de stichting op 10 oktober het congres ‘Arbitrage in Beweging’.

Platform

TAMARA biedt een platform voor het voeren van professionele arbitrages op de terreinen scheepvaart, scheepsbouw, transport, opslag, logistiek en internationale handel.

E-arbitrage

Tijdens het congres worden verschillende lezingen gehouden. Zo spreekt Arthur Dolk, advocaat en bestuurslid van TAMARA, over de praktische en juridische aspecten van E-arbitrage en geeft Taco van der Valk, advocaat en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoersrecht, uitleg over de nieuwe Arbitragewet in de praktijk.

Nieuwe voorzitter

Ook is er een paneldiscussie onder leiding van Niels van der Noll, P&I club correspondent en bestuurslid TAMARA. Tevens wordt Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van EVO, geïnstalleerd als nieuwe voorzitter van de stichting. Hij volgt de huidige voorzitter Jan Simons op.

Aanmelden

Na afloop is er tijd om bij te praten tijdens de netwerkborrel en het diner. Belangstellenden kunnen zich via onderstaande link aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden