02-10-2013  Ondernemers krijgen tijdens twee bijeenkomsten in november de mogelijkheid om diverse landbouwraden te bevragen over ontwikkelingen op agrarisch handelsgebied. Het gaat dan om zaken als markttoegang, buitenlandse handel, handelsbemiddeling en internationaal landbouwbeleid.

Staatssecretaris

De bijeenkomsten worden georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken. De Agribusiness Netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 november van 17.00 uur tot 21.00 uur in de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade 699 in Rotterdam. Bij deze bijeenkomst, die wordt afgesloten met een dinerbuffet, zal staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma aanwezig zijn. De bijeenkomst is opgezet in de vorm van een informatiemarkt.

Gesprekken

Het Nationaal Export Event vindt plaats op donderdag 14 november van 10.00 tot 17.30 uur in het WTC-gebouw in Rotterdam. Het programma bevat onder meer de Challenge Internationaal Ondernemen. Daarbij krijgen ondernemers de mogelijkheid om individuele gesprekken te voeren van een half uur met economische medewerkers (waaronder ook de Landbouwraden) van diverse ambassades over de hele wereld.

Aanmelden voor het de Agribusiness NetwerkbijeenkomstMeer informatie over het Nationaal Export Event