Coronacrisis - Juridische COVID-19 module voor Afrikaanse landen

Handige module bij elektronisch contracteren en het inroepen van contractbreuk wegens uitzonderlijke omstandigheden

28-04-2020  De legal tech-organisatie Afriwise heeft kosteloos een juridische COVID-19 module ter beschikking gesteld op zijn online platform. Deze module is bedoeld voor alle ondernemingen die in Afrikaanse landen actief zijn en daar door de coronacrisis zijn getroffen.

Met dit initiatief wil Afriwise bedrijven en organisaties de juridische middelen geven om zo goed mogelijk met de gevolgen van de coronacrisis om te kunnen gaan, en de schade te beperken. Of het nu gaat over de mogelijkheid tot elektronisch contracteren, het inroepen van contractbreuk wegens uitzonderlijke omstandigheden, het onderwerpen van het personeel aan medische testen of financiële steun aan ondernemingen, de COVID-19 module geeft volgens Afriwise duidelijk en praktisch antwoord op diverse juridische vraagstukken.

De module dekt de volgende landen: Angola, Kenia, Nigeria, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Je kun je er hier gratis voor inschrijven.

Webinars

Aanvullend startte Afriwise in april 2020 in samenwerking met advocatenkantoren in verschillende Afrikaanse landen met kosteloze Special COVID-19 webinars. De eerste gingen over Nigeria en Zuid-Afrika. Download hier de presentaties over Nigeria en Zuid-Afrika en bekijk de webinars voor Nigeria en Zuid-Afrika.

Rogier evofenedex
Contact

Vragen over corona?

Rogier helpt je graag verder