Coronavirus: groot deel exportopleidingen binnenkort digitaal beschikbaar

Keuze uit diverse vakgebieden en onderwerpen voor e-learning vanuit huis of kantoor

01-04-2020  Een groot deel van de exportopleidingen van evofenedex is binnenkort digitaal beschikbaar. “Door alle maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kun je tijdelijk geen opleidingen op locatie volgen. Omdat stilstand achteruitgang is, hebben wij van een groot deel van onze opleidingen een digitale versie gemaakt”, aldus Willemijn Gwanmesia, manager Opleidingen Internationaal. “Dit is dé manier om je ook de komende weken te kunnen blijven ontwikkelen.”

De online opleidingen behandelen dezelfde lesstof en hebben hetzelfde niveau als de exportopleidingen op locatie. Willemijn: “Het enige verschil is waar je de opleiding volgt. Dat doe je nu heel eenvoudig vanuit kantoor, je thuiswerkplek of waar je maar wilt. Je volgt de lessen in een online leslokaal, met een echte vakdocent en medecursisten. Met elkaar neem je de stof door en werken we samen aan het behalen van de leerdoelen. Een aantal opleidingen bieden we al jaren met succes digitaal aan. Daarbij zie je dat de slagingspercentages gelijk zijn aan die van de reguliere opleiding op locatie.”

Diverse vakgebieden

Er is keuze uit verschillende vakgebieden, zoals de beginnersworkshop Export A t/m Z, Documenten bij export en diverse vakopleidingen voor douanedeclaranten. Ook zijn er workshops over Export control en sanctiebeleid, de ICC Incoterms® 2020, Letters of Credit en Indeling in het douanetarief.

Medecursisten

Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van een digitale opleiding is een laptop of pc met internetverbinding, en een werkende microfoon voor vragen aan de docent en medecursisten. Om de geluidskwaliteit te verbeteren kun je een headset gebruiken.

Rogier evofenedex
Contact

Vragen over corona?

Rogier helpt je graag verder