Dag van de gevaarlijke stoffen

CTGG voorlichtingsdag 24 november 2017

06-10-2017  Het programma van de CTGG Dag 2017 is bekend. De voorlichtingsdag van de Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG) in samenwerking met Gevaarlijke Lading/Sdu vindt plaats op vrijdag 24 november in Maarssen (Inn Style).

Kennisdeling en netwerken

Deze dag is gericht op functionarissen die zich bezighouden met veiligheid rond vervoer en op- en overslag van gevaarlijke goederen. Dit wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht: bedrijfsleven, hogere en lagere overheden, advies- en onderzoeksbureaus. Bezoekers van dit evenement worden bijgepraat over actuele onderwerpen uit het veld. Verder is er volop ruimte voor kennisdeling en netwerken en discussies met vakgenoten.

Programma

Op het programma dit jaar staan onderwerpen als de modernisering van het omgevingsveiligheidsbeleid, voorbereiding op incidenten, totstandkoming van de regelgeving (ADR, RID, ADN), het Basisnet Spoor en opslag van gevaarlijke stoffen in de praktijk.

Kosten

De kosten voor deelname inclusief lunch en borrel bedragen € 219 (exclusief BTW). Inschrijven kan via de website van de CTGG (www.ctgg.nl) .

CTGG

De CTGG is het samenwerkingsverband van 15 organisaties, waaronder evofenedex, waarvan de leden betrokken zijn bij het transport van gevaarlijke stoffen. De CTGG zet zich al meer dan 60 jaar in voor het verhogen van de veiligheid van dit vervoer.

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder