13-12-2016  EVO is deze maand gestart met de zoektocht naar de beste verticale samenwerking. Samenwerken is dé sleutel tot succes in logistieke bedrijfsprocessen, voor zowel grote als kleine bedrijven, nationaal of internationaal opererend. Door samen te werken kunnen bedrijven een betere service aan klanten bieden en tegelijkertijd interne kosten verlagen. Volgens professor Jack van der Veen, houder van de EVO-leerstoel Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit, is samenwerken voor veel bedrijven echter een uitdaging. Van het definiëren van een goede, verticale samenwerking tot en met het delen van uitdagingen – de praktijk blijkt weerbarstiger dan de theorie.

Keten Award

Om te informeren én te inspireren reikt EVO tijdens de SCM Summit op 7 juni de Keten Award 2017 uit. De jury bestaat uit afgevaardigden van Jumbo Supermarkten, HEMA, Neele-Vat en DSV en staat onder leiding van Jack van der Veen. Bedrijven kunnen zich met deze prijs onderscheiden door hun succesvolle samenwerking in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor krijgen goede praktijkvoorbeelden het podium dat zij verdienen.

Wat levert de prijs bedrijven op?

  • Beoordeling en waardering van dé experts op het gebied van ketensamenwerking;
  • Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrent(en);
  • Veel media-aandacht in de periode tot en met de SCM Summit;
  • Netwerk- en informatiesessies op de SCM Summit met toonaangevende partners.

Bedrijven die onderdeel zijn van een goede ketensamenwerking kunnen zich inschrijven. In januari ontvangen zij een vragenlijst die, eenmaal ingevuld, vervolgens door de deskundige jury wordt beoordeeld. Meer weten over de Keten Award 2017 of de SCM Summit? Neem contact op met SCM-team van EVO via 079 3467 318 of stuur een e-mail.