De kracht van horizontale samenwerking

Maar wat is nu precies die kracht van samenwerking?

19-09-2017  evofenedex organiseert op 28 september het congres ‘De kracht van horizontale samenwerking’, samen met andere initiatieven vanuit de Topsector Logistiek gericht op samenwerking in de logistiek.

Kern

Samenwerking: daar ligt de kern van een efficiënte en duurzame logistieke sector. Handelaren en producenten zijn voor hun succes afhankelijk van een efficiënte logistiek. Daarom houden zij zich ook dagelijks bezig met het slim organiseren van hun goederenstroom. Als deze bedrijven in hun logistieke operatie samenwerken, zorgen zij voor een flexibelere en duurzamere bedrijfsvoering voor alle betrokken partijen. Hierdoor kunnen zij beter inspelen op de wensen van hun klanten en emissies nog verder reduceren.

Ervaren

Maar wat is nu precies die kracht van samenwerking? En hoe doe je dat op horizontaal niveau? Op het congres krijg je een kans om dit te ervaren. Welke oplossingen zijn er gevonden in de praktijk en hoe kun je die zelf toepassen?

Compose

Een van de onderwerpen op het congres is het project Compose, dat evofenedex in samenwerking met Tilburg Universiteit is gestart. Het doel van het project is om een neutraal business platform en community te ontwikkelen om horizontale samenwerking te bevorderen en te faciliteren.

Meer informatie

Het congres ‘De kracht van horizontale samenwerking’ vindt plaats op donderdagochtend 28 september in Tiel. Meer informatie, het programma en inschrijven