27-03-2015  De deadline voor het inschrijven op deelname van de Prijs Veiligste Magazijn nadert. Geïnteresseerde bedrijven hebben tot 1 april de tijd.

Meedoen aan de Prijs Veiligste Magazijn loont volgens de organisatoren, onder wie EVO en brancheorganisatie BMWT. 'Meedoen loont. Als de veiligheid nog niet op het hoogste plan ligt, verbetert ze gegarandeerd bij deelname', zo stellen ze. Benadrukt wordt dat de competitie zelf een leerschool is en duidelijk maakt wat de voorwaarden zijn om de beste te worden.

Gratis check

Onderdeel van meedoen met de Prijs is dat deelnemers een gratis veiligheids-check krijgen die inzicht geeft in de huidige stand van zaken van het magazijn. Daarnaast, zo stellen de organisatoren, is het invullen van het inschrijfformulier al een eye-opener. 'U focust nadrukkelijk op veiligheid en wat daarbij komt kijken. Kortom: meedoen loont.'

Net als in de voorgaande editie zijn er dit jaar twee prijzenpodia. Een in de categorie klein, voor magazijnen tot en met 25 medewerkers. De andere categorie betreft grotere magazijnen. In beide categoriën worden een eerste, tweede en derde prijs vergeven.

Winnaars

De winnaars in beide categoriën ontvangen een geldbedrag van 3000 euro. De prijzen worden uitgereikt tijdens de Dag van het Magazijn bij EVO in Zoetermeer op woensdag 7 oktober.