20-08-2013  Op donderdagmiddag 28 november gaan kopstukken uit de luchtvrachtsector met elkaar in gesprek, onder meer over de crisis in de luchtvracht. Dat zal gebeuren tijdens het EVO/NT Luchtvrachtdebat.

Onderwerpen

In de luchtvracht spelen veel thema’s waarbij de aanpak van de crisis de boventoon voert. Daarom is het thema van het te houden debat: ‘Hoe overleeft Schiphol/luchtvracht de crisis?’ Andere onderwerpen zijn onder meer overcapaciteit, e-freight, aircargoshop, duurzaamheid, brandstofkosten, security, tarieven en kwaliteit.

Na de opening over de toekomstvisie van Schiphol gaan prominente panelleden met elkaar in gesprek. Daarbij zal nadrukkelijk interactie met de zaal gezocht worden.

Toekomst

Het debat is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de luchtvracht in Nederland, bijvoorbeeld uit strategisch oogpunt.  Deelnemers wordt een leerzame middag beloofd.

Het EVO/NT Luchtvrachtdebat is een doorontwikkeling van het succesvolle Havendebat dat jaarlijks wordt georganiseerd in Rotterdam. Het Luchtvrachtdebat vindt plaats in de regio Schiphol van 13.00 tot 16.00 uur.